LEEFBARE STAD & KLIMAAT / UBG

Binnen de opleidingen Leefbare Stad & Klimaat en Urban Green Development word je opgeleid tot de hovenier van de toekomst. Je leert werken met innovatieve groene ontwikkelingen, met leefbaarheid en duurzaamheid als belangrijke aspecten. Denk aan het aanleggen en onderhouden van dak- en geveltuinen. Daarbij houd je je ook bezig met vragen als hoe houden we de lucht zuiver, hoe zorgen we voor een beter klimaat, hoe houden we de biodiversiteit op peil?

Hovenier van de toekomst

Toekomstbestendig werken en ontwerpen is dus erg belangrijk als stadshovenier. Ook leer je hoe groen in relatie staat tot water en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Zeker in een land als Nederland is het belangrijk om vakmensen te hebben die weten wat nodig is om de omgeving zo in te richten dat iedereen droge voeten houdt.

 

“Er zijn meer dan 330 leerbedrijven aangesloten bij TRI”

 

De opleiding wordt gegeven in de BOL op niveau 4. De opleiding kun je volgen bij het Curio in Breda. Binnen TRI regio Noordwest valt de opleiding Urban Green Development in de overkoepelende opleiding Leefbare Stad & Klimaat en wordt gegeven aan diverse locaties van Yuverta in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

 

urban green development leefbare stad en klimaat
Opleiding Leefbare stad en Klimaat, Urban Green Development

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over de opleiding en de meerwaarde van Stichting TRI. Daarom hebben we alle veelgestelde vragen over Urban Green Development en Leefbare Stad & Klimaat op een rij gezet. Denk aan Wanneer start de opleiding, wat zijn de kosten en waar kun je de opleiding volgen? Klik hier voor de veelgestelde vragen over:

>> Urban Green Development en Leefbare Stad & Klimaat

Ben je geïnteresseerd in het bijdragen aan een beter klimaat middels groen? Maar is een BOL opleiding geen optie voor jou? Neem ook dan contact met ons op, we kijken graag met je mee wat een passende opleiding bij jou in de buurt is!

Ben je op zoek naar een andere opleiding in het groen, bijvoorbeeld een hovenier opleiding? Ook dat biedt TRI aan!

ontvang laptop bij hoveniersopleiding

MELD JE AAN VOOR EEN LEERWERKTRAJECT URBAN GREEN DEVELOPMENT

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • DD dash MM dash JJJJ
  • JE OPLEIDING

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KIES HIER JE LEERWERKTRAJECT VOOR

NIEUWS

Jack de ondernemende projectleider

Jack de ondernemende projectleider

Jack is een ‘no nonsens’ ondernemer met veel ervaring in het bedrijfsleven. Dit combineert hij met projectleider zijn bij TRI groei in groen. Lees hier meer…
Lees meer
Judith coördinator met groene vingers

Judith coördinator met groene vingers

Judith woont samen met haar man, drie dochters en een gezellige beestenboel, lees 2 hanen, 3 kippen en een hond, in de kop van Drenthe. Wij vroegen haar het ...
Lees meer
Lisanne, professioneel handbalster en coördinator

Lisanne, professioneel handbalster en coördinator

Lisanne (23) combineert haar baan als coördinator met topsport. Na haar studie commerciële economie aan de Johan Cruijff academie zocht zij een baan die ...
Lees meer