LEEFBARE STAD & KLIMAAT / URBAN GREEN DEVELOPMENT

Binnen de opleidingen Leefbare Stad & Klimaat en Urban Green Development word je opgeleid tot de hovenier van de toekomst. Je leert werken met innovatieve groene ontwikkelingen, met leefbaarheid en duurzaamheid als belangrijke aspecten. Denk aan het aanleggen en onderhouden van dak- en geveltuinen. Daarbij houd je je ook bezig met vragen als:

– hoe houden we de lucht zuiver?
– hoe zorgen we voor een beter klimaat?
– hoe houden we de biodiversiteit op peil?

Toekomstbestendig werken en ontwerpen is dus erg belangrijk als stadshovenier. Ook leer je hoe groen in relatie staat tot water en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Zeker in een land als Nederland is het belangrijk om vakmensen te hebben die weten wat nodig is om de omgeving zo in te richten dat iedereen droge voeten houdt.

De opleiding wordt gegeven in de BOL op niveau 4. De opleiding kun je volgen bij het Curio in Breda. Binnen TRI regio Noordwest valt de opleiding Urban Green Development in de overkoepelende opleiding Leefbare Stad & Klimaat en wordt gegeven aan diverse locaties van het Wellantcollege in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Wil je meer weten over deze opleidingen of over TRI? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ben je geïnteresseerd in het bijdragen aan een beter klimaat middels groen? Maar is een BOL opleiding geen optie voor jou? Neem ook dan contact met ons op, we kijken graag met je mee wat een passende opleiding bij jou in de buurt is!

MELD JE AAN VOOR EEN LEERWERKTRAJECT URBAN GREEN DEVELOPMENT

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • DD dash MM dash JJJJ
  • JE OPLEIDING

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KIES HIER JE LEERWERKTRAJECT VOOR

NIEUWS

Open dagen groenopleidingen 2021

Open dagen groenopleidingen 2021

Op welke school wil jij graag de groenopleiding volgen? Meld je hier aan voor de (digitale) open dagen 2021 in regio Noordwest!
Lees meer