Leerling Urban Green DevelopmentLEERLING-URBAN GREEN DEVELOPMENT

Wat leuk dat je interesse toont in de vacature voor leerling Leefbare Stad & Klimaat / Urban Green Development! Deze vacature is voor jou interessant als je overweegt om een van deze opleidingen te gaan volgen. Wij bieden je hierbij de mogelijkheid om direct in de praktijk te leren. Bij stichting TRI zijn door heel het land meer dan 330 bedrijven aangesloten waar je kunt werken tijdens en na je studie. Op dit moment zijn we op zoek naar leerlingen voor verschillende groen-georiënteerde bedrijven in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Wat ga je doen?
Als leerling Leefbare Stad & Klimaat / Urban Green Development leer je alles over de natuur en over de klimaatopgave in de stedelijke omgeving. Met als doel om de stad te vergroenen, zodat onze steden leefbaar, duurzaam en toekomstbestendig zijn. Je leert onder andere om te werken met nieuwe technologie op het gebied van klimaatbeheersing in combinatie met kennis uit het groene vakgebied. Tijdens je opleiding doe je ervaring op bij onder meer innovatieve bedrijven die werken in de circulaire economie, of bij een bedrijf dat zich bezighoudt met dak- en gevelgroen.

 

“Met ruim 330 aangesloten hoveniersbedrijven vinden

we altijd een geschikte werkplek voor jou.”

 

Dit ben jij!
• Je hebt een VMBO-diploma (Gemengde of Theoretische leerweg) of een Havo/MBO 3-overgangsbewijs;
• Je bent nieuwsgierig en onderzoekend;
• Je bent ambitieus en geïnteresseerd in natuur, milieu en de buitenwereld;
• Je bent goed in het bedenken van praktische oplossingen;
• Je bent geïnteresseerd in nieuwe technologie en in de maatschappij.

Wat bieden wij?
Tijdens je opleiding krijg je een stagevergoeding en krijg je persoonlijke begeleiding van jouw TRI coördinator. Daarnaast ontvang je ieder jaar extra kosteloze cursussen om je kennis te verbreden. Klikt het bij het bedrijf waar je stage loopt? Dan is er vaak de mogelijkheid om hier te blijven werken na je opleiding.

De opleiding Urban Green Development kun je volgen aan het Curio in Breda. Bij TRI valt de opleiding Urban Green Development onder de overkoepelende opleiding Leefbare Stad & Klimaat, deze opleiding kun je volgen op diverse locaties van Yuverta. De opleiding is momenteel enkel te volgen via een BOL niveau 4 traject.

Ben jij geïnteresseerd in een duurzamere toekomst en wat het groen hierin kan doen? Maar is het volgen van een BOL opleiding geen optie voor jou? Neem ook dan contact met ons op, we kijken graag met je mee wat bij jou in de buurt de mogelijkheden zijn voor een werken-leer traject!

Sollicitatieprocedure
Lijkt het je leuk om als leerling- Leefbare Stad & Klimaat / Urban Green Development aan de slag te gaan? Of wil je nog wat meer informatie? Solliciteer dan via het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je op zoek naar een andere vacature? Bekijk dan al onze hovenier vacatures.

laptop bij opleiding

SOLLICITEREN EN VACATURES

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • VACATURES

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.