Leerling-boomverzorger (ETW) BBL

Leerling-boomverzorger (ETW) BBL

Wat leuk dat je interesse toont in de vacature voor leerling-boomverzorger! Deze vacature is voor jou interessant als je overweegt om een BBL-opleiding tot boomverzorger te volgen óf deze al volgt. Wij bieden je met deze vacature de mogelijkheid om direct in de praktijk te leren. Bij stichting TRI zijn door heel het land meer dan 330 bedrijven aangesloten waar je kunt werken tijdens en na je studie. Reageer je op deze vacature, dan helpen wij je met het vinden van een leuk boomverzorgingsbedrijf bij jou in de buurt!

Wat ga je doen?
Als leerling-boomverzorger ga je aan de slag bij een boomverzorgingsbedrijf terwijl je de BBL-opleiding Boomverzorging/ETW volgt. Bij het boomverzorgingsbedrijf leer je on-the-job van je collega-boomverzorgers. Je voert samen met hen allerlei werkzaamheden uit zoals het snoeien, (ver)planten en rooien van bomen.

 

“Met ruim 330 aangesloten hoveniersbedrijven vinden

we altijd een geschikte werkplek voor jou.”

 

Dit ben jij!
•Jij beschikt over een middelbareschooldiploma;
• Jij hebt de ambitie om boomverzorger te worden en het certificaat European Treeworker (ETW) te behalen óf je bent al bezig met de opleiding;
• Jij hebt een flexibele instelling en je kunt goed samenwerken met collega’s;
• Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling;
• Jij hebt een goed organisatorisch en werk-tehnisch inzicht;
• En natuurlijk heb je geen hoogtevrees!

Wat bieden wij?
Tijdens je opleiding krijg je een passend salaris op basis van de cao Hoveniersbedrijf en krijg je persoonlijke begeleiding van jouw TRI coördinator. Je krijgt van ons een vergoeding voor (een deel van) je schoolkosten, een gratis laptop en ieder jaar extra kosteloze cursussen. Klikt het bij het boomverzorgingsbedrijf waar je stage loopt? Dan is er vaak de mogelijkheid om hier te blijven werken.

Sollicitatieprocedure
Lijkt het je leuk om als leerling-boomverzorger aan de slag te gaan? Of wil je nog wat meer informatie? Solliciteer dan via het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je op zoek naar een andere uitdaging? Bekijk een andere hovenier vacature.

laptop bij opleiding

SOLLICITEREN EN VACATURES

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • VACATURES

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Het groene vakgebied heeft een schreeuwend tekort aan Boomverzorgers/ ETW'ers, start hier je carrière in het groen!”