Leerling-hovenier BBL/BOL

Leerling hovenier vacature

Wat leuk dat je interesse toont in de vacature voor leerling-hovenier! Deze vacature is voor jou interessant als je overweegt om een BBL- of BOL-opleiding tot hovenier te volgen. Wij bieden je hierbij de mogelijkheid om direct in de praktijk te leren. Bij stichting TRI zijn meer dan 330 bedrijven door heel het land aangesloten waar je kunt werken tijdens en na je studie. Reageer je op deze vacature, dan helpen wij je met het vinden van een leuk hoveniersbedrijf bij jou in de buurt!

Wat ga je doen?
Als leerling-hovenier richt je je op verschillende werkzaamheden binnen het vak. Zo leg je (sier)bestrating aan, plaats je vlonders en schuttingen, ga je verschillende bomen en struiken snoeien, werk je met machines zoals een mini-graver, bosmaaier en motorkettingzaag en onderhoud je tuinen, parken en sportvelden. Dit alles doe je onder begeleiding van je collega’s die jou met plezier meer leren over de verschillende technieken. Zo heb je de kneepjes van het vak snel in handen!

 

“Met ruim 330 aangesloten hoveniersbedrijven vinden

we altijd een geschikte werkplek voor jou.”

 

Dit ben jij!
• Jij wilt graag werken in de groene sector, als hovenier of groenvoorziener;
• Jij bent gemotiveerd om daarvoor een opleiding te volgen (BBL of BOL) óf je doet dit al;
• Jij weet van aanpakken;
• En natuurlijk heb jij groene vingers.

Wat bieden wij?
Tijdens je opleiding krijg je een passend salaris op basis van de cao Hoveniersbedrijf óf een stagevergoeding en krijg je persoonlijke begeleiding van jouw TRI coördinator. Je krijgt van ons een vergoeding voor je schoolkosten en ieder jaar extra kosteloze cursussen. Daarnaast krijg je een gratis laptop. Klikt het bij het hoveniersbedrijf waar je stage loopt? Dan is er vaak de mogelijkheid om hier te blijven werken.

Sollicitatieprocedure
Lijkt het je leuk om als leerling-hovenier aan de slag te gaan? Of wil je nog wat meer informatie? Solliciteer dan via het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Op zoek naar iets anders? Bekijk dan een andere hovenier vacature.

SOLLICITEREN EN VACATURES

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • VACATURES

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Leer alles over de aanleg en het onderhoud van (dak)tuinen en openbaar - en stedelijk groen ”