VACATURES

Leerling
hovenier

BBL/BOL

Wat ga je doen?
Je gaat een BBL- of BOL-opleiding volgen in één van de groene richtingen. Daarnaast ga je als leerling-hovenier aan de slag bij een bedrijf in de groene sector. Binnen het groene vakgebied kun je veel kanten op. Of je nu graag in bomen klimt, mooie tuinen aanlegt bij mensen thuis óf misschien wel geïnteresseerd bent in hoe je de stad leefbaar houdt als hovenier in een veranderend klimaat. Voor elke richting is er wel een BBL-/BOL-traject! Bekijk onze hovenier vacatures.

Leerling
boomverzorger (ETW)
BBL

Wat ga je doen?
Je gaat een BBL-opleiding volgen tot boomverzorger. Daarnaast ga je als leerling-boomverzorger aan de slag bij een boomverzorgingsbedrijf. Als leerling-boomverzorger ben je vijf dagen in de week aan het werk en ga je een aantal keer per jaar een volle week naar school. Tijdens dit BBL-traject staat jouw ontwikkeling centraal.


Leerling
Urban Green Development
BBL/BOL

Ben jij een groene denker én doener?
Voor verschillende groen-georiënteerde bedrijven zijn wij op zoek naar een leerling-Urban Green Development in de omgeving Rotterdam, Amsterdam en Houten.

Wat ga je doen?
Omdat de ruimte in de leefomgeving beperkt is, vind je steeds meer innovatief groen terug in de stad, zoals op daken, gevels, in bestrating of in drijvende parken.

Met ruim 330 aangesloten hoveniersbedrijven vinden we altijd een geschikte werkplek voor jou. Bekijk hieronder welke bedrijven aangesloten zijn.

SOLLICITEREN EN VACATURES

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • VACATURES

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.