Werken in het groen is actief, afwisselend en uitdagend. Het is niet gek dat zoveel mensen een hovenier vacature zoeken of een BBL-opleiding gaan volgen. Ben jij op zoek naar een baan in het groen? Bij TRI zijn ruim 300 bedrijven aangesloten die op zoek zijn naar gemotiveerde mensen. Zij hebben diverse vacatures: hovenier vacature, boomverzorger vacature of vacature voor leerling urban green development. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

HOVENIER VACATURES

Leerling
hovenier

BBL/BOL

Vacature Hovenier

Je gaat een BBL- of BOL-opleiding volgen in één van de groene richtingen en daarnaast ga je als leerling-hovenier aan de slag bij een bedrijf in de groene sector. Bij TRI zijn meer dan 300 bedrijven aangesloten die wachten op jou!

Binnen het groene vakgebied kun je veel kanten op. Van het aanleggen van tuinen tot het verzorgen van bomen en het onderhouden van de groene ruimte. Interesse? Bekijk onze hovenier vacatures.

Leerling
boomverzorger (ETW)
BBL

Vacature Boomverzorger

Je gaat een BBL-opleiding volgen tot boomverzorger en daarnaast ga je als leerling-boomverzorger aan de slag bij een boomverzorgingsbedrijf. TRI brengt je graag in contact met het bedrijf dat bij jou past.

Als leerling-boomverzorger ben je vijf dagen in de week aan het werk en ga je een aantal keer per jaar een volle week naar school. Tijdens dit BBL-traject word je klaargestoomd tot een professionele boomverzorger!

Leerling
Urban Green Development
BBL/BOL

Vacature UGD

Omdat de ruimte in de leefomgeving beperkt is, vind je steeds meer innovatief groen terug in de stad, zoals op daken, gevels, in bestrating of in drijvende parken. Steek jij graag de handen uit de mouwen om hieraan bij te dragen?

Voor verschillende groenbedrijven zijn wij op zoek naar een leerling-Urban Green Development, onder andere in de omgeving Rotterdam, Amsterdam en Houten. Bekijk onze groene vacatures.

Met ruim 330 aangesloten hoveniersbedrijven vinden we altijd een geschikte werkplek voor jou. Bekijk hieronder welke bedrijven aangesloten zijn.

SOLLICITEREN EN VACATURES

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • VACATURES

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.