HOE KUN JIJ GROEIEN IN GROEN?

Kies hier je leerwerktraject voor

tri voor leerlingen

Binnen het groene vakgebied kun je veel kanten op. Of je nu graag in bomen klimt of mooie tuinen aanlegt bij mensen thuis. Of misschien ben je wel geïnteresseerd in hoe je de stad leefbaar houdt in een veranderend klimaat. Voor elke richting is er een opleiding.

Wat kan TRI voor jou betekenen?

TRI groei in groen is een stichting die jongeren en zij-instromers helpt en ondersteunt bij het behalen van een vakdiploma in het groen. Samen met verschillende groene scholen en verschillende bedrijven die werkzaam zijn in de groene sector (hoveniersbedrijven, grootgroenvoorzieners, gemeentelijke groenbedrijven en boomverzorgingsbedrijven) helpen wij jouw leerwerktraject tot een succes te maken.

Wat kun je van ons verwachten?

Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we leerlingen kunnen helpen bij het vinden van een leerwerkplek en het succesvol doorlopen van een BBL-leerwerktraject. Zodra je je bij ons aanmeldt, nodigen wij je uit voor een intakegesprek. We kijken samen met jou naar je ervaringen en wensen voor jouw groene toekomst. Na dit gesprek is het belangrijk dat je je aanmeldt bij één van de groenopleidingen (bijvoorbeeld de hoveniers opleiding). Samen kijken we wat het beste bij jou past.

Binnen alle regio’s is het mogelijk om een BBL-opleiding (leerwerktraject) te volgen. Dit houdt in dat je 4 dagen aan de slag bent bij een bedrijf en 1 dag breng je door op school. Afhankelijk van of je MBO niveau 2, 3 of 4 volgt, duurt het traject 2 of 3 jaar. Doorstroming naar een hoger niveau behoort tot de mogelijkheid!

Gedurende dit traject staan wij je bij waar nodig. Zo hebben wij een breed netwerk van aangesloten leerbedrijven waar je terechtkunt. Er zijn mogelijkheden om te rouleren, zodat je bij meerdere bedrijven werkervaring kunt opdoen én wij zorgen ervoor dat jij een goed salaris krijgt op basis van de cao Hoveniersbedrijf.

Begeleiding vinden wij erg belangrijk. Tijdens jouw traject houden wij regelmatig contact met je, maar ook met het bedrijf waar je werkt én met jouw docenten. Wij houden in de gaten hoe het met je gaat om je te ondersteunen bij het zo snel mogelijk afronden van jouw opleiding.

We hebben voor jou de voordelen van TRI nog even op een rij gezet:

  • Bij goed functioneren en goede motivatie gegarandeerd een baan na het behalen van je diploma
  • Een goed salaris op basis van de cao Hoveniersbedrijf
  • Garantie op een opleidingsplek via TRI en mogelijkheden om bij verschillende bedrijven aan het werk te gaan
  • Een vergoeding voor schoolkosten en kosteloos extra cursussen om je nog verder te ontwikkelen
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding van jouw TRI coördinator

ONZE TRI TEAMS

TRI NOORDWEST

Postbus 223
1740 AE Schagen
T 0224 29 01 90
E noordwest@trigroeiingroen.nl

TRI NOORDOOST

Postbus 522
6700 AM Wageningen
T 0317 410 895
E noordoost@trigroeiingroen.nl

TRI ZUID

Korteweg 2c
3251 LE Stellendam
T 085-2019800
E zuid@trigroeiingroen.nl

“Worldskills 2017: training in volle gang”

NIEUWS VOOR LEERLINGEN

Fusie Stichting TRI groei in groen

Fusie Stichting TRI groei in groen

Door de fusie slaat Stichting TRI Groei in Groen een groenere weg in, met als doel de hele sector te versterken. Eén front tegen de wirwar van regels: klaar ...
Lees meer
Stijgende cijfers VMBO Groen

Stijgende cijfers VMBO Groen

Uit cijfers blijkt te zien dat steeds meer vmbo-leerlingen kiezen voor het Profiel Groen. Dit profiel, een voorportaal op jongeren op te leiden met kennis ...
Lees meer
Jack de ondernemende projectleider

Jack de ondernemende projectleider

Jack is een ‘no nonsens’ ondernemer met veel ervaring in het bedrijfsleven. Dit combineert hij met projectleider zijn bij TRI groei in groen. Lees hier meer…
Lees meer