Partner in het aantrekken van groen talent

TRI VOOR BEDRIJVEN

TRI groei in groen is dé organisatie die jongeren en zij-instromers enthousiasmeert voor het groene vakgebied. Wij zijn een samenwerkingsverband van ruim 330 deelnemende bedrijven uit heel Nederland. Als stichting werken wij intensief samen met scholen en het bedrijfsleven om er voor te zorgen dat de groene sector ook in de toekomst genoeg aanwas heeft van goed opgeleide hoveniers, groenvoorzieners en boomverzorgers.

Samen met de deelnemende TRI bedrijven bepalen wij de koers voor de toekomst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de leerlingen met de gewenste competenties het vakgebied instromen om zo te voldoen aan de vraag uit het bedrijfsleven.

Binnen onze trajecten hebben wij leerlingen die BBL-opleidingen of de BOL-variant volgen. Afhankelijk van de opleidingsvariant kan een leerling voor een BOL-stage ingezet worden of voor een BBL-werkplek. De leerlingen volgen de opleiding op een reguliere groene school en komen bij TRI in dienst. Omdat wij de deelnemende bedrijven goed kennen, hebben wij uitstekend zicht op welke leerling waar past. Zo zorgen wij voor een veelbelovende match tussen bedrijf en leerling. En zijn we als groenplatform de verbindende factor tussen bedrijf, school en leerling. Voor nu en in de toekomst.

Een greep uit bedrijven die al enthousiast zijn over TRI!

Je zoekt een leerling, en nu?

Wil je graag helpen bij het opleiden van een enthousiaste leerling? Dat kan!

Indien je een erkend leerbedrijf bent, kun je bij ons kenbaar maken dat je een stage of leerwerkplek beschikbaar hebt. Ben je nog geen erkend leerbedrijf? Ook dan kun je samenwerken met leerlingen. Wil je weten hoe? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

“TRI is voor ons een nuttige en belangrijke schakel voor het vinden van nieuwe vakmensen”

TRI NOORDWEST

Postbus 223
1740 AE Schagen
T 0224 29 01 90
E noordwest@trigroeiingroen.nl
Lees meer

TRI NOORDOOST

Postbus 522
6700 AM Wageningen
T 0317 410 895
E noordoost@trigroeiingroen.nl
Lees meer

TRI ZUID

Korteweg 2c
3251 LE Stellendam
T 085-2019800
E zuid@trigroeiingroen.nl
Lees meer

NIEUWS VOOR BEDRIJVEN

Oud TRI-student Nico is nu ‘ Flying Gardener’!

Oud TRI-student Nico is nu ‘ Flying Gardener’!

Oud TRI-student Nico is nu een van de Flying Gardeners voor de Trudo Toren in Eindhoven!
Lees meer
TRI trotse sponsor Skills Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2022

TRI trotse sponsor Skills Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2022

Afgelopen weekend werd de kwalificatie van de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg gehouden in Arnhem. Bij IPC Groene Ruimte namen 8 teams van 2 MBO-studenten het ...
Lees meer
Online S-BB Praktijkopleiders cursus van start!

Online S-BB Praktijkopleiders cursus van start!

S-BB heeft voor alle TRI bedrijven op maat gemaakte cursussen ontwikkeld, om zo het leerbedrijf de best mogelijke begeleiding te kunnen laten geven aan de ...
Lees meer