Wat doet TRI?

TRI groei in groen is een stichting die leerlingen begeleidt die willen werken in het groen. Onze organisatie legt een connectie tussen leerlingen, scholen en het bedrijfsleven. Tegenwoordig zijn er ruim 330 groenbedrijven aangesloten bij TRI waar je stage- of werkervaring op kunt doen. Lees meer over TRI.

Waar vind ik TRI?

Wij opereren landelijk. Met meer dan 330 aangesloten leer-werkbedrijven, is er altijd wel een bij jou in de buurt. Ook de mogelijkheid voor het volgen van een opleiding kan op veel verschillende plaatsen in Nederland. Onze coördinatoren zijn dan ook in heel Nederland actief. Zo is TRI altijd bij jou in de buurt om een met jou te kijken welke opleiding bij je past en een leer-werkbedrijf voor je te vinden in jouw regio. Bekijk ons team van coördinatoren hier.

Wat kan TRI voor mij als leerling doen?

Wij helpen jongeren en zij-instromers bij het behalen van een vakdiploma in het groen. Daarbij werken we samen met diverse groene scholen en hoveniersbedrijven, grootgroenvoorzieners, gemeentelijke groenbedrijven en boomverzorgingsbedrijven. Wij vinden voor jou de perfecte leerwerkplek, zodat jij zo snel mogelijk je diploma kunt halen! Meer lezen over wat we voor jou kunnen betekenen? Klik hier voor meer informatie voor leerlingen.

Wat kan TRI voor mijn bedrijf betekenen?

Wij zijn een samenwerkingsverband waar ruim 330 bedrijven in heel Nederland bij aangesloten zijn. Onze stichting werkt nauw samen met scholen om te zorgen dat er zo veel mogelijk nieuwe hoveniers, groenvoorzieners en boomverzorgers worden opgeleid. Ben jij op zoek naar een stagiair of heb je een leerwerkplek beschikbaar? Lees hier meer over wat we voor jouw bedrijf kunnen doen.

Wat doet TRI voor scholen?

Wij ondersteunen graag scholen in de werving van nieuwe leerlingen. Het is voor onze ruim 330 aangesloten bedrijven van groot belang dat er in de toekomst voldoende aanwas blijft van groenspecialisten met een vakopleiding. Wij voorzien dan ook graag jouw leerlingen in een stage- of leerwerkplek. Klik hier om meer te lezen over wat wij doen voor scholen.

Meld je aan voor een opleiding

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • DD dash MM dash JJJJ
  • JE OPLEIDING

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.