Over TRI

over triTRI groei in groen is een landelijk opererende stichting onderverdeeld in 3 regio’s. Landelijk hebben wij ruim 330 deelnemende groenbedrijven.

TRI is ontstaan uit een samenwerkingsverband van hoveniersbedrijven. Deze hoveniersbedrijven vinden het belangrijk om bij te dragen aan het opleiden van vakbekwaam personeel. Door de jaren heen hebben steeds meer bedrijven zich aangesloten bij TRI, waardoor wij een goed beeld hebben van de wensen uit het vakgebied en deze kunnen wij daardoor weer overbrengen in onze samenwerkingen met de groene scholen. Je kunt dus gerust stellen dat de deelnemende bedrijven de TRI zijn.

Wat doen wij?

TRI begeleidt nieuwe leerlingen die willen werken in het groen. Zowel jongeren als zij-instromers zijn welkom bij TRI. Wij begeleiden je gedurende je BBL of BOL opleiding in de verschillende groenrichtingen. Denk hierbij aan de Hoveniers opleiding, Boomverzorging/ETW, Leefbare Stad & Klimaat en Urban Green Development. Wij dragen er zorg voor dat je terecht kan bij een van onze deelnemende bedrijven om hier je werk- of stage-ervaring op te doen.

 

‘TRI is de spil tussen groene scholen, hoveniersbedrijven en leerlingen’

 

Daarnaast zijn wij een spil tussen de scholen, het bedrijfsleven en de leerlingen. Zo zorgen we ervoor dat alle partijen elkaar vinden. Onze coördinatoren begeleiden de leerlingen actief, hebben regelmatig contact met de bedrijven en schuiven aan tafel bij de scholen voor overleg. Dit alles om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst voldoende vakmannen en -vrouwen hebben om ons mooie land te voorzien van groen.

Meer informatie

Wil je hovenier worden, boomverzorger of een andere baan in het groen? Wil je je als bedrijf aansluiten of ben je werkzaam voor een groene school? Neem dan contact met ons op!

“TRI helpt jou opleiden tot hovenier/ groenvoorziener of boomverzorger”

Onze TRI Teams

 

De TRI teams bestaan uit enthousiaste mensen die jou graag begeleiden bij je volgende stap in het groen.
Wij geloven in het talent van ieder mens en helpen mensen groeien. Dit doen wij door de juiste opleiding en ons groene netwerk te combineren en jou te ondersteunen in het waarmaken van je groene ambities.

Wij werken vanuit 3 teams: Noordoost, Noordwest en Zuid. Kennismaken met de mensen achter TRI? Bekijk de teampagina’s!

 

Noordoost  Noordwest  Zuid

Over tri

Start je groene toekomst met TRI

Samen met groene scholen en verschillende bedrijven in de groene sector helpen we jou bij het behalen van jouw vakdiploma tot hovenier, groenvoorziener of boomverzorger.

TRI VOOR
LEERLINGEN

Start je groene toekomst vandaag nog bij TRI. Met persoonlijke aandacht, begeleiding en vele andere voordelen helpen we jou bij het succesvol starten van jouw carrière in het groen.

TRI VOOR
BEDRIJVEN

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste leerling. Geen gedoe met administratie en verzuimrisico´s maar alle aandacht voor het opleiden. Met extra begeleiding en cursussen zitten zowel leerling als bedrijf bij TRI goed.

TRI VOOR
SCHOLEN

Meer leerlingen laten kiezen voor het groene onderwijs, dat is ons doel. Wij werken graag met je samen om er voor te zorgen dat de klassen vol zitten.