Welke vacatures in het groen hebben jullie?

Wij bieden diverse vacatures aan namens de meer dan 300 bedrijven die zijn aangesloten bij TRI. Kies uit de vacature Leerling Hovenier, Leerling Boomverzorger (ETW) of Leerling Urban Green Development.

Op welke locaties hebben jullie vacatures?

Wij opereren landelijk, er zijn verspreid over heel Nederland ruim 300 bedrijven aangesloten bij TRI. Er is er dus altijd één bij jou in de buurt!

Wanneer je in de functie van leerling aan de slag gaat, betekent dat dat je daarnaast de opleiding volgt bij een aangesloten school. Ook deze zijn op diverse locaties in Nederland te vinden. We kijken graag persoonlijk met jou mee naar welke locatie het best past bij jouw situatie!

Kan ik meteen geld verdienen?

Zeker! Het voordeel van aan de slag gaan via TRI is dat je niet alleen een opleiding volgt, maar ook direct aan het werk gaat. Dat betekent dat je gewoon iedere maand salaris ontvangt van je werkgever.

Afhankelijk van de vacature en niveau kun je kiezen voor een BBL- of BOL-opleiding. Het salaris verschilt per situatie, lees meer over de vacatures Leerling Hovenier, Leerling Boomverzorger (ETW) of Leerling Urban Green Development.

Waarom zou ik kiezen voor een baan in het groen?

Werken in het groen is actief, afwisselend en uitdagend. Het is niet gek dat zoveel mensen een vacature in het groen zoeken of een BBL-opleiding gaan volgen.

Binnen het groene vakgebied kun je veel kanten op. Van het aanleggen van tuinen tot het verzorgen van bomen en het onderhouden van de groene ruimte.

Je kunt meteen aan het werk en combineert dat met een schooldagen om alle kneepjes van het vak te leren. Zo kun je alles wat je leert direct toepassen in de praktijk en krijg je iedere maand salaris, een ideale combinatie!

Hoe kan ik als bedrijf een vacature aanmelden?

Ben jij op zoek naar een stagiair of heb je een leerwerkplek voor een hovenier, groenvoorziener of boomverzorger beschikbaar? Lees hier meer over wat we voor jouw bedrijf kunnen doen.

Meld je aan voor een functie in het groen!

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • DD dash MM dash JJJJ
  • JE OPLEIDING

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.