BOOMVERZORGING / ETW

Werken in de natuur is één van de mooiste dingen die er is. Ben jij geïnteresseerd in bomen en zou je graag een bomenspecialist worden? Volg dan de opleiding boomverzorging/European Treeworker (ETW) en word een boomverzorger!

Tijdens de opleiding leer je bijvoorbeeld hoe je een boom van tienduizenden kilo’s verplant, maar ook hoe je veilig in bomen kunt klimmen en op hoogte kunt werken met bijvoorbeeld een motorkettingzaag. Ook leer je boomsoorten herkennen en kun je vaststellen óf en welke ziekte een boom heeft.

 

“TRI helpt jongeren en zij-instromers bij
het behalen van een vakdiploma
in het groen”

 

Waarom kiezen voor boomverzorging/ETW via TRI?
Boomverzorger of ETW’er worden kan op meerdere manieren. Het voordeel van TRI is dat bij onze stichting veel hoveniers- en boomverzorgingsbedrijven aangesloten zijn, waardoor we altijd een werkplek kunnen vinden bij jou in de buurt. Daarnaast kun je bij ons rouleren van werkbedrijf, waardoor je bij meerdere bedrijven ervaring op kunt doen. Wij zorgen dat je een salaris krijgt op basis van de CAO voor het Hoveniersbedrijf. Wij werken hiervoor samen met Lentiz (Maasland; download de flyer), Helicon (Eindhoven en Velp) en Wellant college (Houten).

Wil je aan de slag als boomverzorger en zeker zijn van een baan? Vraag meer informatie aan over de opleiding boomverzorging/ETW door contact met ons op te nemen of je direct aan te melden. 

Ontvang een gratis laptop

“als boomverzorger ben je volledig met de natuur bezig”

MELD JE AAN VOOR EEN LEERWERKTRAJECT BOOMVERZORGING / ETW

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • JE OPLEIDING

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KIES HIER JE LEERWERKTRAJECT VOOR

NIEUWS

Maak kennis met Frank!

Maak kennis met Frank!

Frank zit in het tweede jaar van de opleiding vakbekwaam boomverzorger op het Helicon in Eindhoven. Hij is druk bezig met zijn eindopdracht; een onderzoek ...
Lees meer
Open dagen groenopleidingen 2021

Open dagen groenopleidingen 2021

Op welke school wil jij graag de groenopleiding volgen? Meld je hier aan voor de (digitale) open dagen 2021 in regio Noordwest!
Lees meer