BOOMVERZORGING / ETW

Werken in de natuur is één van de mooiste dingen die er is. Ben jij geïnteresseerd in bomen en zou je graag een bomenspecialist worden? Volg dan de European Treeworker opleiding en word een boomverzorger!

Tijdens de opleiding leer je bijvoorbeeld hoe je een boom van tienduizenden kilo’s verplant, maar ook hoe je veilig in bomen kunt klimmen en op hoogte kunt werken met bijvoorbeeld een motorkettingzaag. Ook leer je boomsoorten herkennen en kun je vaststellen óf en welke ziekte een boom heeft.

Het European Treeworker (ETW) certificaat is dé standaard in de vakwereld van boomverzorging. Provincies, gemeentes en andere overheden eisen vaak dit certificaat wanneer er in of rondom bomen gewerkt wordt. Om het ETW certificaat te verkrijgen moet je de boomverzorging of ETW opleiding volgen.

Opleiding boomverzorging of opleiding European Treeworker?

De opleiding staat bekend onder meerdere namen, zoals opleiding boomverzorger, etw opleiding, european treeworker. We hebben het echter over dezelfde opleiding.

“Er zijn meer dan 330 leerbedrijven aangesloten bij TRI”

 

Het voordeel van TRI is dat bij onze stichting veel hoveniers- en boomverzorgingsbedrijven aangesloten zijn, waardoor we altijd een werkplek kunnen vinden bij jou in de buurt. Daarnaast kun je bij ons rouleren van werkbedrijf, waardoor je bij meerdere bedrijven ervaring op kunt doen.

 

European tree worker opleiding boomverzorger european treeworker ETW

Veelgestelde vragen

We hebben een aantal veelgestelde vragen over de opleiding op een rij gezet. Waar kun je de opleiding volgen, wat kost het en wat zijn de voordelen van het European Tree worker (ETW) Certificaat?

Opleiding boomverzorging/european treeworker  

Ben je op zoek naar een hoveniers opleiding? Ook die kun je volgen bij TRI!

European tree worker opleiding | ontvang laptop bij hoveniersopleiding

“als boomverzorger ben je volledig met de natuur bezig”

MELD JE AAN VOOR EEN LEERWERKTRAJECT BOOMVERZORGING / ETW

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • DD dash MM dash JJJJ
  • JE OPLEIDING

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KIES HIER JE LEERWERKTRAJECT VOOR

NIEUWS

Fusie Stichting TRI groei in groen

Fusie Stichting TRI groei in groen

Door de fusie slaat Stichting TRI Groei in Groen een groenere weg in, met als doel de hele sector te versterken. Eén front tegen de wirwar van regels: klaar ...
Lees meer
Stijgende cijfers VMBO Groen

Stijgende cijfers VMBO Groen

Uit cijfers blijkt te zien dat steeds meer vmbo-leerlingen kiezen voor het Profiel Groen. Dit profiel, een voorportaal op jongeren op te leiden met kennis ...
Lees meer
Judith coördinator met groene vingers

Judith coördinator met groene vingers

Judith woont samen met haar man, drie dochters en een gezellige beestenboel, lees 2 hanen, 3 kippen en een hond, in de kop van Drenthe. Wij vroegen haar het ...
Lees meer