BOOMVERZORGING / ETW

Werken in de natuur is één van de mooiste dingen die er is. Ben jij geïnteresseerd in bomen en zou je graag een bomenspecialist worden? Volg dan de opleiding boomverzorging/European Treeworker (ETW) en word een boomverzorger!

Tijdens de opleiding leer je bijvoorbeeld hoe je een boom van tienduizenden kilo’s verplant, maar ook hoe je veilig in bomen kunt klimmen en op hoogte kunt werken met bijvoorbeeld een motorkettingzaag. Ook leer je boomsoorten herkennen en kun je vaststellen óf en welke ziekte een boom heeft.

 

“Er zijn meer dan 330 leerbedrijven aangesloten bij TRI”

 

Het voordeel van TRI is dat bij onze stichting veel hoveniers- en boomverzorgingsbedrijven aangesloten zijn, waardoor we altijd een werkplek kunnen vinden bij jou in de buurt. Daarnaast kun je bij ons rouleren van werkbedrijf, waardoor je bij meerdere bedrijven ervaring op kunt doen.

 

boomverzorger european treeworker ETW

Veelgestelde vragen

We hebben een aantal veelgestelde vragen over de opleiding boomverzorging / european treeworker op een rij gezet. Waar kun je de opleiding volgen, wat kost het en wat zijn de voordelen van het European Treeworker (ETW) Certificaat? Bekijk onze veelgestelde vragen over

>> Opleiding boomverzorging/european treeworker 

“als boomverzorger ben je volledig met de natuur bezig”

MELD JE AAN VOOR EEN LEERWERKTRAJECT BOOMVERZORGING / ETW

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • DD dash MM dash JJJJ
  • JE OPLEIDING

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KIES HIER JE LEERWERKTRAJECT VOOR