Jack de ondernemende projectleider bij TRI groei in groen

Jack is een ‘no nonsens’ ondernemer met veel ervaring in het bedrijfsleven. Dit combineert hij met projectleider zijn bij TRI groei in groen. Zijn enthousiasme zorgt er voor dat hij 24/7 aan staat. Daarnaast ziet hij graag het beste in mensen. Dit is dan ook zijn beste karaktereigenschap. Al kan dat soms ook een valkuil zijn. Wij spraken hem over TRI, het groen en of er nog dingen zijn waar hij spijt van heeft. Je leest het hier…

Ondernemer en projectleider

Naast uitvoerder van en projectleider bij TRI groei in groen runt Jack meerdere ondernemingen. Eén van die bedrijven is IN-PROJECTS. Waar hij samen met Gert-Jan de Boer projecten ontwikkelt, partijen verbindt en groei realiseert. Met een achtergrond in het bedrijfsleven en het onderwijs is IN-PROJECTS een partner in Leven Lang Ontwikkelen projecten. Dit sluit mooi aan bij TRI groei in groen.

Meer over Jack

“Wat mij omschrijft is een quote van Johan Cruijff: ‘Ik ben overal tegen tot ik een besluit neem, dan ben ik ervoor. Lijkt me logisch.’ Daarnaast leest hij graag detectives fictie/non-fictie. Ook ben ik groot fan van tennis. Op de gravel ben ik soms net John McEnroe Vroeger sneuvelde er wel eens een racket. Nu ben ik ouder en dus ook wat rustiger. Mijn voetbalclub is FC Groningen, dus met dat ‘Groene hart’ zit het wel goed.”

Werkzaamheden TRI

“Wat ik het mooiste aan mijn werk vind? Het organiseren en initiëren van dingen. Ik probeer altijd nieuwe initiatieven te ontplooien. Daarnaast het op alle niveaus een volwaardig gespreks- en sparringpartner zijn. Ik heb een breed netwerk en wil door creëren en innoveren het onderscheid maken.”

Groene vingers

“Groene vingers heb ik niet, dat doet mijn vrouw. Wel maai ik het gras met een elektrische grasmaaier, dus ik moet nog wel duwen. Ook zet ik de groene container buiten. Maar of je dat mag meetellen?”

Favoriete boom, struik, plant, bloem

“Ik vind een Eikenboom wel mooi. Die staat voor duurzaamheid. Vaak zijn het hele oude bomen. Ik vind het mooie bomen, ik kijk er nu ook op uit en ze geven mooi blad. Ze overleven alles en dat zou ik ook moeten doen. Maar qua natuur houd ik vooral van de wadden, met name Schiermonnikoog. Daar kom ik 6 keer per jaar. Schiermonnikoog is eigenlijk verweven met mijn leven, ik ben er opgegroeid in de vakanties en zelfs getrouwd.”

Spijt?

“Ik heb niet echt spijt van dingen, want dingen gebeuren gewoon. Maar als ik dan toch iets moet noemen. Dat ik nooit geëmigreerd ben. En dan met name richting Australië. Ik ben er geweest en het had me wel goed gepast om daar de rest van mijn leven te vertoeven. Ze hebben daar een hele fijne mentaliteit. Je hebt er heel veel ruimte. Ik vond het fantastisch daar.”

Meet en greet

Woon jij in de regio Noordoost en heb je interesse in een BBL- of BOL-opleiding richting het groen? Neem dan contact op met Jack via 06 50 90 98 04 of mail naar jack@trigroeiingroen.nl. Je kunt ons ook ontmoeten op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg, Stand nummer 344. Meer weten over TRI? Je vindt het hier. Op de hoogte blijven van de avonturen van Jack, alle andere collega’s en leerlingen volg ons dan op InstagramFacebook of LinkedIn.

 

Jack Wieringa

Noordoost

jack@trigroeiingroen.nl06 50 90 98 04