Fusie Stichting TRI groei in groen: Samen sterker voor een groenere toekomst

 

Vanaf januari 2024 fuseren Stichtingen TRI Noordoost, TRI Noordwest, en TRI Zuid. Deze fusie versterkt onze impact op het vakonderwijs in de groene sector. We leggen een speciale focus op het BBL/BOL-traject. Door onze expertise te bundelen, vergroten we onze positieve bijdrage aan de ontwikkeling van toekomstige professionals in de groene ruimte.

 

Over Stichting TRI groei in groen

TRI vertegenwoordigt meer dan 330 hoveniers- en groenvoorzienersbedrijven. Het speelt een centrale rol in de samenwerking met MBO-groenopleidingen en bedrijven. TRI verbindt deze partijen met toekomstige studenten. Onze kernactiviteiten omvatten het ontdekken van nieuw talent voor de groene sector, waarbij we zorgen voor een optimale match tussen student, leerbedrijf en opleidingsinstituut. TRI verzorgt niet alleen de werving en selectie, maar ook de begeleiding van studenten en faciliteert aanvullende wintercursussen als keuzevakken, zonder extra kosten.

Meer Kansen door Fusie

De fusie laat ons landelijk uniform beleid voeren, met duidelijke voorwaarden en regels. Door kennis en vaardigheden te bundelen, verbeteren we onze dienstverlening. Dit resulteert in versterkte samenwerkingen met onze landelijk opererende TRI-bedrijven, waardoor deze bedrijven profiteren van gestandaardiseerde kwaliteit en duidelijkheid. Samen met vooraanstaande landelijke organisaties zetten we ons in om de groensector nog beter op de kaart te zetten. We maken de verbinding tussen praktijk en opleiding sterker dan ooit.

Een Frisse Start met Nieuw Bestuur

TRI-logo_Foto-achtergrond

Het nieuwe bestuur bestaat uit Nicole Slagmolen, Hendri Hoogebeen, Hedwig van der Spoel, Mark Vloet, Mathieu van Grinsven en Bert Daling. De Raad van Toezicht wordt gevormd door Peter Koop, Jan Clement, en Rene Lorsheijd.  Zij zetten allen de succesvolle koers voort. De uitvoerende partners, Het Groen Werkt, Bureau Nieuwland en Herenbos, blijven aan boord om de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Uniformiteit en Duidelijkheid voor Iedereen

Door de fusie hanteren we een uniforme aanpak landelijk. Dit biedt helderheid voor studenten, bedrijven, en opleiders. In plaats van meerdere entiteiten met overeenkomstige doelstellingen, presenteren we ons nu als één sterke, samenhangende organisatie. Dit maakt ons een robuuste partner in de groensector, klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.
Met één centrale backoffice en regionaal werkende coördinatoren, blijft de persoonlijke benadering en het directe contact met studenten, scholen en bedrijven behouden.

Stichting TRI Groei in Groen: Samen voor een Groenere Toekomst

Ten slotte: door de fusie hanteren we een uniforme aanpak landelijk. Dit biedt helderheid voor studenten, bedrijven, en opleiders. Stichting TRI Groei in Groen zet zich volledig in voor de continue instroom van nieuwe talenten, klaar om te groeien in het groen.