Met veel plezier introduceren wij Bas de Niet als nieuwe regiocoördinator bij TRI Groei in Groen!

 

Even voorstellen:
‘Mijn naam is Bas de Niet en ik ben de nieuwe regio coördinator van TRI Groei in Groen in de regio Zuid. Samen met Jeroen van Woerden, Rob Bakker en Eddy Janssen ga ik potentiële kandidaten enthousiast maken voor het werken in het groen en het begeleiden van leerlingen die de opleiding al via TRI volgen.

Al van kinds af aan ben ik bezig met groen, in het bijzonder met bomen. Het was dan ook geen verassing dat ik de opleiding hovenier ging volgen bij het Helicon in Nijmegen. Tijdens één van mijn stages kwam ik in aanraking met het vak ‘boomverzorger’. Ik heb toen het besluit genomen om de opleiding Bos en Natuur te gaan volgen bij het voormalige Helicon in Apeldoorn. Na afronden van deze opleiding heb ik aansluitend de opleiding European Tree Worker behaald.

Ik ben zelf 5,5 jaar werkzaam geweest bij Nationale Bomenbank Zuidoost- Nederland (voormalig Kuppen boomverzorging). Na 3 jaar in de uitvoering te hebben gewerkt heb ik de stap ‘naar binnen’ gemaakt. Eerst werkvoorbereiding en later het bezoeken van relaties en het maken van offertes en aanbestedingen.

Ik denk dat ik door de ervaring in het bedrijfsleven leerlingen goed kan begeleiden en weet ik wat het bedrijfsleven verwacht van toekomstige werknemers. Ik heb ontzettend veel zin om als regiocoördinator aan de slag te gaan.
Als er nog vragen zijn bel me gerust op telefoonnummer: 06-45349528 of per e-mail basdn@trigroeiingroen.nl‘.