TRI organiseerde een VMBO dag

 

TRI groei in groen heeft op 21, 22 én 26 juni enthousiaste VMBO leerlingen van het Clusius College in Hoorn meegenomen voor een dag langs regionale hoveniers bedrijven. Zo konden we ze laten zien wat het groen nu daadwerkelijk inhoud.

Er werd van alles uit de kast getrokken om een zo divers en realistisch beeld te schetsen van het hoveniers vak. De leerlingen kregen video’s te zien van mooie projecten aan bijvoorbeeld de Keizersgracht in Amsterdam en werden rondgeleid in de bedrijfsloodsen. Hier konden ze hele wagenparken bewonderen en zelfs zien hoe er staal werd bewerkt voor gebruik in tuinen.

TRI organiseerde een VMBO dag

 

De leerlingen moesten zelf natuurlijk ook de handen uit de mouwen steken. Bij Vreeker BV waren er wedstrijdjes in spijker slaan en het breken van stenen, gierend van het lachen gingen ze de strijd met elkaar aan. Bij John Koomen Tuinen stond de shovel al klaar, zo konden de leerlingen ervaren hoe het is om er mee te rijden en zand te verplaatsen.

We willen het Clusius College in Hoorn bedanken voor hun enthousiaste samenwerking en natuurlijk onze TRI bedrijven Vreeker en John Koomen Tuinen voor het enthousiasmeren van een nieuwe generatie!

 

 

TRI organiseerde een VMBO dag

 

Ben jij VMBO docent en lijkt jou dit ook leuk? neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

TRI NOORDWEST

T 0224 29 01 90
noordwest@trigroeiingroen.nl
TRI NOORDOOST

TRI ZUID

T 085-2019800
zuid@trigroeiingroen.nl