Landelijke Onderwijsrelatiedag van TRI Groei in Groen

Op 31 januari 2024 organiseren we opnieuw de TRI Groei in Groen Onderwijsrelatiedag . Ook dit jaar vanaf de bijzondere en passende plek: Burgers’Zoo in Arnhem. Kom naar deze dag vol groei en verbinding tussen het groene bedrijfsleven en het onderwijs.

We hebben een afwisselend programma samengesteld, waaronder twee fascinerende rondleidingen in de dierentuin waar u bij aanmelding een keus uit moet maken:

Keuze 1: Niets menselijk is dieren vreemd*
Hoe wordt en blijft een gorilla de baas over zijn harem, waarom is gestrest zijn in de oceaan gevaarlijk en hoe waarschuwen acacia’s elkaar voor hongerige giraffen? Informatie achterhouden, imponeren, rouwen, toneelspelen, bluffen, verbonden sluiten en flirten.

Keuze 2: Bio-inspiratie*
Planten en dieren zijn door miljoenen jaren evolutie in een steeds veranderende omgeving gewend om zich aan veranderende systemen aan te passen. Hierdoor kunnen mensen veel van de natuur leren. De uitvinder van het bekende klittenband keek bijvoorbeeld hoe distels erin slagen zich eenvoudig maar krachtig te hechten.

*Kies bij je inschrijving jouw favoriete rondleiding: “Niets menselijks is dieren vreemd” of “Bio-inspiratie”. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en worden toegewezen op basis van inschrijvingsvolgorde.