Uit het rapport van het UWV dat op 13 augustus 2020 gepubliceerd is blijkt dat boomverzorger en hovenier nog steeds tot de kansrijke beroepen horen. Dit biedt natuurlijk extra baankansen tijdens de coronacrisis.

 

Ieder jaar maakt het UWV een overzicht van moeilijk vervulbare vacatures. Hierdoor wordt duidelijk met welk beroep je een goede kans hebt op werk. Bij deze beroepen is het zinvol om te investeren in (om)scholing. De beroepen boomverzorger en hovenier boden ook voor de coronacrisis al goede baankansen.

Verwacht wordt dat de werkeloosheid nog verder zal oplopen. Veel mensen zijn dan op zoek naar ander werk. Wij helpen zowel jongeren als zij-instromers graag verder bij het (om)scholen naar een beroep in het groen.

Wij begeleiden je gedurende een BBL- of BOL-opleidingstraject tot boomverzorger, hovenier, groenvoorziener of urban greener. Wij opereren landelijk en zorgen dat je terecht kan bij één van de ruim 250 deelnemende groenbedrijven. Tijdens je opleiding helpen we je waar nodig. Daarnaast houden we regelmatig contact met jou, maar ook met het bedrijf waar je werkt en je docenten.

Daarnaast kunnen we iedereen die het groen in wil goed gebruiken. Je helpt Nederland weer te vergroenen en draagt hierdoor bij aan een gezonder en gelukkiger leef klimaat!

 

Wil je meer weten of heb je vragen? Kijk dan ook eens hier.

Of neem contact  met ons op via onderstaand formulier!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.