Leerling Urban Green DevelopmentLEERLING-URBAN GREEN DEVELOPMENT

Wat leuk dat je interesse toont in de vacature voor leerling-Urban Green Development! Deze vacature is voor jou interessant als je overweegt om een BBL- of BOL-opleiding Urban Green Development te volgen. Wij bieden je hierbij de mogelijkheid om direct in de praktijk te leren. Bij stichting TRI zijn door heel het land meer dan 300 bedrijven aangesloten waar je kunt werken tijdens en na je studie. Op dit moment zijn we op zoek naar leerling-Urban Green Development voor verschillende groen-georiënteerde bedrijven in de omgeving Rotterdam, Amsterdam en Houten.

Wat ga je doen?
Als leerling Urban Green Development leer je alles over de natuur en over de klimaatopgave in de stedelijke omgeving. Met als doel om de stad te vergroenen, zodat onze steden leefbaar, duurzaam en toekomstbestendig zijn. Je leert onder andere om te werken met nieuwe technologie op het gebied van klimaatbeheersing in combinatie met kennis uit het groene vakgebied. Tijdens je opleiding doe je ervaring op bij onder meer innovatieve bedrijven die werken in de circulaire economie, of bij een bedrijf dat zich bezighoudt met dak- en gevelgroen.

 

“Met ruim 300 aangesloten hoveniersbedrijven vinden

we altijd een geschikte werkplek voor jou.”

 

Dit ben jij!
• Je hebt een VMBO-diploma (Gemengde of Theoretische leerweg) of een Havo/MBO 3-overgangsbewijs;
• Je bent nieuwsgierig en onderzoekend;
• Je bent ambitieus en geïnteresseerd in natuur, milieu en de buitenwereld;
• Je bent goed in het bedenken van praktische oplossingen;
• Je bent geïnteresseerd in nieuwe technologie en in de maatschappij.

Wat bieden wij?
Tijdens je opleiding krijg je een passend salaris op basis van de cao Hoveniersbedrijf óf een stagevergoeding en krijg je persoonlijke begeleiding van jouw TRI coördinator. Je krijgt van ons een vergoeding voor je schoolkosten en ieder jaar extra kosteloze cursussen. Klikt het bij het bedrijf waar je stage loopt? Dan is er vaak de mogelijkheid om hier te blijven werken.

Sollicitatieprocedure
Lijkt het je leuk om als leerling-Urban Green Development aan de slag te gaan? Of wil je nog wat meer informatie? Solliciteer dan via het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

SOLLICITEREN EN VACATURES

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • VACATURES

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.