TRI ZUID

De missie van TRI Zuid is: gemotiveerde mensen verder helpen binnen de groene sector. Wij geloven in het talent van ieder mens en wij helpen mensen groeien. Dit doen wij door de juiste opleiding en het inzetten van ons groene netwerk om jou te ondersteunen bij het waarmaken van je groene ambities. Het Groen Werkt (HGW-groep) is de uitvoerder van TRI regio Zuid. Als ambassadeur van opleiden in het groen begeleiden wij de BBL-trajecten in het zuiden.

TRI is de kruiwagen om jouw groene doelen te behalen!

Afgelopen schooljaar hebben we meer dan 100 BBL-leerlingen ondersteund in een leerwerktraject. Ons doel is om de studenten te werven en op te leiden tot volwaardige hovenier om vervolgens in dienst te treden bij één van de TRI bedrijven. Door de diversiteit in werkzaamheden en uiteenlopende erkende leerbedrijven is er altijd een bedrijf dat bij jou past. Een toegevoegde waarde van TRI is de mogelijkheid om naar een ander bedrijf te gaan. Je kunt dus kennismaken met verschillende bedrijven en wie weet krijg jij net als Michiel (zie foto) een vast contract na het succesvol afronden van je opleiding.

TRI wintercampus

Elk jaar organiseren wij in de winterperiode winterscholingsdagen. Dit zijn cursusdagen ter aanvulling van jouw opleiding voor het behalen van extra certificaten en het verbreden van je praktijkervaring. Afgelopen jaar is de winterscholingsweek georganiseerd in de vorm van een groene campus: een week intern met andere studenten en samen extra geschoold worden door professionals uit het bedrijfsleven.

De Wintercampus biedt jou persoonlijke ontwikkeling en helpt bij je vakkundige ontwikkeling zodat je van meerwaarde bent voor je toekomstige werkgever. Help jij ons om de vorige editie te overtreffen?!

De meeste van onze BBL-leerlingen zijn omscholers. Dit betekent dat zij hebben gewerkt in een andere sector of hebben geleerd voor een ander beroep. Of het nou de horeca, bouw, autoschadeherstel, defensie of koeriersdiensten was, allemaal hebben ze een bepaalde passie voor de werkzaamheden van hovenier of groenvoorziener. Wij helpen hen dit traject succesvol te doorlopen.

Digitale urenregistratie

Digitale urenregistratie

Met moderne middelen bieden we altijd overzicht in je uren, je arbeidsovereenkomst en loonstroken. Altijd inzicht in datgene wat je belangrijk vindt, is wel zo prettig! En als je vragen hebt, helpen we je altijd verder.

Contactgegevens TRI ZUID

Korteweg 2c
3251 LE  Stellendam
T 085-2019800
zuid@trigroeiingroen.nl

“WAAROM EEN HOVENIERSOPLEIDING VOLGEN VIA TRI?”

Bekijk het filmpje!

Wij helpen je graag…

Jeroen van Woerden

Brabant

Brigit Leiwakabessy

Oost Brabant

brigit@trigroeiingroen.nl06 19 62 72 94

Aangesloten scholen in de regio Zuid