TRI ZUID

HGW-groep is sinds 2016 uitvoerder van TRI regio Zuid. Als ambassadeur van opleiden in het groen begeleiden wij de BBL-trajecten in het zuiden. Onze missie? Gemotiveerde mensen verder helpen binnen de groene sector. Wij geloven in het talent van ieder mens en helpen mensen groeien. Dit doen wij door de juiste opleiding en ons groene netwerk te combineren en jou te ondersteunen in het waarmaken van je groene ambities.

TRI IS DE KRUIWAGEN OM JOUW GROENE DOELEN TE BEHALEN!

Afgelopen schooljaar (2018 – 2019) hebben we meer dan 90 BBL-leerlingen ondersteund in een leerwerktraject. Ons doel is om de studenten te werven en op te leiden tot volwaardige hovenier om vervolgens in dienst te treden bij één van de TRI bedrijven. Door de diversiteit in werkzaamheden en uiteenlopende erkende leerbedrijven is er altijd een bedrijf dat bij jou past. Een toegevoegde waarde van TRI is de mogelijkheid om naar een ander bedrijf te gaan. Je kunt dus kennismaken met verschillende bedrijven en wie weet krijg jij net als Michiel (zie foto) een vast contract na het succesvol afronden van je opleiding.

 

TRI WINTERCAMPUS
Elk jaar organiseren wij in de winterperiode winterscholingsdagen. Dit zijn cursusdagen ter aanvulling van jouw opleiding voor het behalen van extra certificaten en het verbreden van je praktijkervaring. Afgelopen jaar is de winterscholingsweek georganiseerd in de vorm van een groene campus: een week intern met andere studenten en samen extra geschoold worden door professionals uit het bedrijfsleven.

De Wintercampus biedt jou persoonlijke ontwikkeling en helpt jou in je vakkundige ontwikkeling zodat je van meerwaarde bent voor je toekomstige werkgever. Help jij ons om de vorige editie te overtreffen?!

De meeste van onze BBL-leerlingen zijn omscholers. Dit betekent dat zij hebben gewerkt in een andere sector of hebben geleerd voor een ander beroep. Of het nou de horeca, bouw, autoschadeherstel, defensie of koeriersdiensten was, allemaal hebben ze een bepaalde passie voor de werkzaamheden van hovenier of groenvoorziener. Wij helpen hen dit traject succesvol te doorlopen.

 

 

DIGITALE URENREGISTRATIE
Met moderne middelen bieden we altijd overzicht in je uren, je arbeidsovereenkomst en loonstroken. Altijd inzicht in datgene wat je belangrijk vindt, is wel zo prettig! En als je vragen hebt, helpen we je altijd verder.

 

 

 

Korteweg 2c
3251 LE  Stellendam
T 085-2019800
zuid@trigroeiingroen.nl

De aangesloten scholen in onze regio:

Wij helpen je graag

NIEUWS

Huidige cao éénmalig ongewijzigd verlengd

Huidige cao éénmalig ongewijzigd verlengd

De huidige cao voor de hoveniers sector wordt éénmalig ongewijzigd verlengd met een jaar. Dit betekent dat de huidige cao loopt t/m 30 juni 2021.
Lees meer
Groene woontorens verrijzen in Utrecht en Eindhoven

Groene woontorens verrijzen in Utrecht en Eindhoven

'Haal de natuur naar de stad.' Dat is het idee achter de bouw van ‘groene woontorens’ die binnenkort in Nederlandse steden verrijzen.
Lees meer