TRI NOORDWEST

De regio Noordwest van TRI opereert in Noord-Holland, Zuid-Holland en delen van Utrecht en Flevoland. Momenteel hebben wij 4 enthousiaste coördinatoren die de leerlingen begeleiden. In Noord-Holland en Flevoland hebben wij Alonzo Karsten, hij werkt vanuit de kantoren van Schagen en Purmerend. En voor Zuid-Holland en Utrecht hebben wij 2 dames, Gitta de Vries en Nicole van Bragt, die werken vanuit de vestiging in Zoetermeer. Ons team is klein en daardoor zorgen we ervoor dat ons contact altijd persoonlijk is. Wel zo fijn.

Alle leerlingen voor de BOL en BBL zijn welkom bij ons. Binnen onze regio plaatsen wij leerlingen bij de Hoveniersopleiding en Urban Green Development. Enthousiastelingen voor Boomverzorging/ETW zijn bij ons ook meer dan welkom, al wordt deze opleiding buiten onze regio gegeven. Deze vind je namelijk in Velp en Eindhoven.

Hoep 2D
1740 AE Schagen
T 0224-290190
noordwest@trigroeiingroen.nl

Wij helpen je graag

Alonzo Karsten

Noord-Holland en Flevoland

Gitta
de Vries

Zuid-Holland en Utrecht

noordwest@trigroeiingroen.nl079-3162401

Nicole van Bragt

Zuid-Holland en Utrecht

Een greep uit de aangesloten bedrijven in regio Noordwest

Hier vindt u de TRI Noordwest Ledenlijst

nieuws

Hoe is het met?

Hoe is het met?

Mark de Visser heeft in 2014 zijn Hoveniers diploma behaald via de TRI. Hoe gaat het nu met hem?
Lees meer
115 leerlingen bezoeken TRI bedrijven

115 leerlingen bezoeken TRI bedrijven

Donderdag 21 maart hebben drie TRI bedrijven in totaal 115 VMBO leerlingen mogen ontvangen van het VMBO  wellantcollege Gouda. Binder Groenprojecten ...
Lees meer