TRI NOORDWEST

De regio Noordwest van TRI opereert in Noord-Holland, Zuid-Holland en delen van Utrecht en Flevoland. Momenteel hebben wij 4 enthousiaste coördinatoren die de leerlingen begeleiden. In Noord-Holland en Flevoland hebben wij Alonzo Karsten, hij werkt vanuit de kantoren van Schagen en Purmerend. En voor Zuid-Holland en Utrecht hebben wij 2 dames, Gitta de Vries en Nicole van Bragt, die werken vanuit de vestiging in Zoetermeer. Ons team is klein en daardoor zorgen we ervoor dat ons contact altijd persoonlijk is. Wel zo fijn.

Alle leerlingen voor de BOL en BBL zijn welkom bij ons. Binnen onze regio plaatsen wij leerlingen bij de Hoveniersopleiding en Urban Green Development. Enthousiastelingen voor Boomverzorging/ETW zijn bij ons ook meer dan welkom, al wordt deze opleiding buiten onze regio gegeven. Deze vind je namelijk in Velp en Eindhoven.

Hoep 2D
1740 AE Schagen
T 0224-290190
noordwest@trigroeiingroen.nl

Wij helpen je graag

Alonzo Karsten

Noord-Holland en Flevoland

Gitta
de Vries

Zuid-Holland en Utrecht

noordwest@trigroeiingroen.nl079-3162401

Nicole van Bragt

Zuid-Holland en Utrecht

Een greep uit de aangesloten bedrijven in regio Noordwest

nieuws

Huidige cao éénmalig ongewijzigd verlengd

Huidige cao éénmalig ongewijzigd verlengd

De huidige cao voor de hoveniers sector wordt éénmalig ongewijzigd verlengd met een jaar. Dit betekent dat de huidige cao loopt t/m 30 juni 2021.
Lees meer
De tweede editie van Groen is nu! gaat in februari van start!

De tweede editie van Groen is nu! gaat in februari van start!

Op 13 februari, 20 februari, 27 februari en 7 maart vindt de tweede editie van de Groen is Nu! doe-dagen plaats in de regio Noordwest. Tijdens deze dagen ...
Lees meer
Hoe is het met?

Hoe is het met?

Mark de Visser heeft in 2014 zijn Hoveniers diploma behaald via de TRI. Hoe gaat het nu met hem?
Lees meer