TRI NOORDWEST

De regio Noordwest van TRI opereert in Noord-Holland, Zuid-Holland en delen van Utrecht en Flevoland. Momenteel hebben wij 4 enthousiaste coördinatoren die de leerlingen begeleiden. In Noord-Holland hebben wij Alonzo Karsten, hij is werkzaam op ons kantoor in Schagen. Voor Utrecht en Flevoland is Arjan Appelman de aangewezen persoon, je vindt hem voornamelijk op het kantoor van Almere. En voor Zuid-Holland hebben wij 2 dames, Gitta de Vries en Nicole van Bragt, die werken vanuit de vestiging in Zoetermeer. Ons team is klein en daardoor zorgen we ervoor dat ons contact altijd persoonlijk is. Wel zo fijn.

Alle leerlingen voor de BOL en BBL zijn welkom bij ons. Binnen onze regio plaatsen wij leerlingen bij de Hoveniersopleiding en Urban Green Development. Enthousiastelingen voor Boomverzorging/ETW zijn bij ons ook meer dan welkom, al wordt deze opleiding buiten onze regio gegeven. Deze vind je namelijk in Velp en Eindhoven.

Een lijst met de actuele deelnemende bedrijven van onze regio hebben we voor je op een rijtje gezet.

Hoep 2D
1740 AE Schagen
T 0224-290190
noordwest@trigroeiingroen.nl

Wij helpen je graag

Arjan Appelman

Flevoland en Utrecht

Alonzo Karsten

Noord-Holland

noordwest@trigroeiingroen.nl0224-290190

Nicole van Bragt

Zuid-Holland

Gitta
de Vries

Zuid-Holland

noordwest@trigroeiingroen.nl079-3162401

nieuws

115 leerlingen bezoeken TRI bedrijven

115 leerlingen bezoeken TRI bedrijven

Donderdag 21 maart hebben drie TRI bedrijven in totaal 115 VMBO leerlingen mogen ontvangen van het VMBO  wellantcollege Gouda. Binder Groenprojecten ...
Lees meer
Groene woontorens verrijzen in Utrecht en Eindhoven

Groene woontorens verrijzen in Utrecht en Eindhoven

'Haal de natuur naar de stad.' Dat is het idee achter de bouw van ‘groene woontorens’ die binnenkort in Nederlandse steden verrijzen.
Lees meer