TRI NOORDWEST

De regio Noordwest van TRI opereert in Noord-Holland, Zuid-Holland en delen van Utrecht en Flevoland. Momenteel hebben wij 5 enthousiaste coördinatoren die de leerlingen begeleiden. In Noord-Holland hebben wij Alonzo Karsten, die voornamelijk te vinden is op ons kantoor in Purmerend, en Iris Gall die werkt vanuit onze vestiging in Schagen. Voor Zuid-Holland en Utrecht hebben wij 2 dames, Gitta de Vries en Nicole van Bragt, zij werken beiden vanuit de vestiging in Zoetermeer. In Flevoland versterkt Birgit Lucas de TRI coördinatie. Ons team is klein en daardoor zorgen we ervoor dat ons contact altijd persoonlijk is. Wel zo fijn.

Alle leerlingen voor de BOL en BBL zijn welkom bij ons. Binnen onze regio plaatsen wij leerlingen bij de Hoveniersopleidingen, Leefbare Stad & Klimaat en Urban Green Development. Enthousiastelingen voor Boomverzorging/ETW zijn bij ons ook meer dan welkom. De opleiding gaat in 2021 ook van start bij het Wellantcollege in Houten en het Lentiz in Maasland!

Hoep 2D
1740 AE Schagen
T 0224-290190
noordwest@trigroeiingroen.nl

Wij helpen je graag

Gitta
de Vries

Zuid-Holland en Utrecht

noordwest@trigroeiingroen.nl079-3162401

Nicole van Bragt

Zuid-Holland en Utrecht

Alonzo Karsten

Noord-Holland

noordwest@trigroeiingroen.nl0299-413484

Iris Gall

Noord-Holland

Een greep uit de aangesloten bedrijven in regio Noordwest

nieuws

Open dagen groenopleidingen 2021

Open dagen groenopleidingen 2021

Op welke school wil jij graag de groenopleiding volgen? Meld je hier aan voor de (digitale) open dagen 2021 in regio Noordwest!
Lees meer
Hovenier en Boomverzorger kansrijke beroepen in 2020

Hovenier en Boomverzorger kansrijke beroepen in 2020

Uit het rapport van het UWV dat op 13 augustus 2020 gepubliceerd is blijkt dat boomverzorger en hovenier nog steeds tot de kansrijke beroepen horen. Dit ...
Lees meer
Nieuwe coördinator TRI Noordwest

Nieuwe coördinator TRI Noordwest

TRI groei in groen heeft In de regio Noordwest een nieuwe coördinator die we graag aan jullie voorstellen: Iris Gall, we spraken haar over haar nieuwe ...
Lees meer