TRI nieuwe hoofdsponsor van de Skills Talents!

Bij TRI vinden wij het erg belangrijk de jeugd te enthousiasmeren voor het groen, en hoe kan dat beter dan door ze aan te moedigen bij de VMBO talent wedstrijden, namelijk de Skills Talents! We zijn namelijk trotse nieuwe hoofdsponsor van dit mooie evenement!

 

De Skills Talents zijn de teamvakwedstrijden voor het VMBO. Tijdens een voorronde op de eigen school, provinciaal kampioenschap en nationale finale strijden de deelnemers in teams van drie leerlingen om in verschillende wedstrijdrichtingen de beste te worden van Nederland. Er zijn vele vakgebieden die hieraan meedoen en het belangrijkste doel is om de diverse vakgebieden breed te promoten bij de VMBO leerlingen maar ook verder bekendheid te geven aan de verschillende opleidingen.

TRI groei in groen is dan ook met trots hoofdsponsor geworden en natuurlijk ligt bij ons het accent op de tuin -aanleg en -onderhoud vaardigheden. Als sponsor ondersteunen wij de Skills Talents wedstrijd voor tuinaanleg. We worden betrokken bij de wedstrijdopdracht en kunnen deelnemen aan de jurering. Maar daarnaast geeft dit TRI groei in groen de mogelijkheid om zich voorafgaand, tijdens en na afloop van de wedstrijden te profileren als een belangrijke speler bij het ontwikkelen van vakmanschap. Tijdens de Skills Talents en Skills Heroes (de vakwedstrijden voor het MBO) finales zal TRI ook een doe-activiteit organiseren op de Skills Heroes wedstrijdvloer. Op die manier willen we naast de VMBO’er ook de MBO’er kennis laten maken met de veelzijdigheid in de Groene buitenruimte.

Naast deze Skills Talents sponsoren wij als TRI ook de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg en de Skills Heroes kwalificatiewedstrijden door een financiële bijdrage aan de diverse organiserende scholen te leveren. Onlangs is de finale van deze Nationale Wedstrijd Tuinaanleg geweest en ook hier waren we natuurlijk bij.

 

TRI groei in groen zal later deze maand ook enthousiast aanwezig zijn bij het Skills the finals evenement in de RAI in Amsterdam. Op 20, 21 én 22 maart strijden finalisten van de Skills Talents (vmbo) en Skills Heroes (mbo) vakwedstrijden met elkaar om zichzelf de beste van Nederland te kunnen noemen in zijn of haar vakgebied!

Kom jij ze ook aanmoedigen?