VACATURE: PROJECTLEIDER/COÖRDINATOR

 

Herenbos houdt van een persoonlijke benadering. Wij vinden dat iedereen zich binnen een organisatie moet kunnen ontwikkelen. Opleiden is daarbij belangrijk, daarom is Herenbos o.a. uitvoerder van Stichting TRI groei in groen en GroenStart.

TRI groei in groen is een landelijke stichting en heeft als doel het groene vakgebied te voorzien van gemotiveerde vakbekwame medewerkers. Het is een samenwerkingsverband van hoveniersbedrijven, groenvoorzieners en boomverzorgers die als leerbedrijf nieuw talent opleiden voor de groene branche.

GroenStart is een leer- en werktraject voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken op weg naar werk in de groene en/of agrarische sector van Noord-Holland. Maatwerk is het sleutel woord.

Herenbos kenmerkt zich als gedreven en enthousiast, waar veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven. Een platte structuur waar iedereen goed benaderbaar is en je collega’s elkaar altijd goed op weg kunnen helpen. Het betreft een afwisselende functie en je hebt de kans om een bijdrage te leveren aan een groener en gezonder Nederland. Jouw werkgebied beslaat Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht waarbij jouw basis in Nieuw-Vennep is.

Momenteel zijn er twee coördinatoren die jij aanstuurt en motiveert. Jij bewaakt de grote lijnen. Samen met de coördinatoren zorg je voor de werving en begeleiding van de MBO-leerlingen. Jullie onderhouden het contact met de relaties en doen acquisitie bij onderwijs- en hoveniersbedrijven, promoten het groen onderwijs en het groene vakgebied en organiseren cursussen, evenementen en bijeenkomsten.

Wat bieden wij jou?

 • Werken bij een leuk bedrijf met een informele sfeer
 • Communicatielijnen zijn kort, er is ruimte voor jouw mening
 • Betrokken, enthousiaste en ambitieuze collega’s
 • Een marktconform salaris en 25 vakantiedagen
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal
 • Team-uitjes en etentjes ter bevordering van de werksfeer

 

Jouw kwaliteiten:

 • HBO werk – en denk niveau
 • Aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie
  Deze functie vraagt een echte selfstarter, iemand die vragen durft te stellen en mee denkt in oplossingen.
 • Je vindt het leuk om verschillende ballen in de lucht te houden en je kunt gemakkelijk op verschillenden niveaus communiceren. Zo ben je gesprekspartner voor onder andere leerlingen, ouders, docenten, teamleiders én ondernemers.
 • Je hebt een actieve houding en gaat graag op pad om je netwerk uit te breiden en te onderhouden

Heb je interesse? Stuur dan je cv + motivatie naar secretariaat@herenbos.nl
Je kunt je sollicitatie richten aan Linda Hoogland.
Hopelijk tot snel!