Op 6 februari 2020 organiseren we opnieuw de TRI groei in groen Onderwijsrelatiedag! Dit jaar hebben we als thema Het Groene Studentenbrein; Boeien. Binden. Ontwikkelen!

Tijdens deze dag zal onderlinge kennisdeling en samenwerking tussen opleidingsorganisaties en het bedrijfsleven centraal staan.

Keynotespreker Huub Nelis vertelt u op inspirerende wijze alles over de manier waarop het studentenbrein werkt. Zijn achtergrond in jongerencommunicatie en ervaringen met de organisatie van scholen zal zorgen voor een interactieve en boeiende ochtend! In de middag wordt er o.a. een succesverhaal gedeeld door Debora Treep van het Wellantcollege. Tijdens beide presentaties is er veel ruimte voor inbreng & discussies vanuit het publiek.

De veelzijdige en energieke Margreet Spijker, bekend van RTL Nieuws en WNL, zal de dag openen en leiden.

Huub Nelis
Margeet Spijker

 

 

 

 

 

 

Dagprogramma

  • 09:45 – 10:15 uur – Inloop
  • Opening – Margreet Spijker
  • Keynotespreker – Huub Nelis, auteur, trainer & adviseur
  • Lunch
  • Succesverhaal uit de praktijk – Debora Treep, Natascha van den Ban en Christina Vellinga
  • Uitleg groene nieuwbouw Aeres Hogeschool Almere – Dinand Ekkels
  • Rondleiding Floriadeterrein
  • 16:00 uur – Afsluiting en netwerkborrel

 

Locatie

View Almere
Bergsmapad 1
1324 ZK Almere

Lunchgesprek werving

Teamleiders en verantwoordelijken voor de leerlingenwerving zijn van harte welkom aan de ´Wervingstafel´ tijdens de lunch. Om onder het genot van een broodje onderling ervaringen te delen over de wervingsactiviteiten, dit alles onder de bevlogen begeleiding van Huub Nelis als Communicatiedeskundige.

Aanmelden

U kunt zich hier kosteloos aanmelden voor deze inspirerende dag waar alle VMBO en MBO scholen met een groenprofiel voor zijn uitgenodigd. U bent welkom om al uw collega’s in het groene onderwijs te attenderen op deze uitnodiging. Ook zijn alle TRI-bedrijven uitgenodigd voor deze dag.

We zien u graag 6 februari op de Onderwijsrelatiedag 2020!