Op 4, 5 en 6 maart vinden de Skills The Finals wedstrijden weer plaats, ditmaal in Leeuwarden. En natuurlijk is TRI groei in groen daar ook aanwezig als trotse sponsor van de Skills Talents wedstrijd voor Tuinontwerp & aanleg! Zo’n 1.000 deelnemers uit het (v)mbo gaan met elkaar de strijd aan in ruim 50 vak wedstrijden: wie wordt de beste van Nederland in zijn of haar vakgebied?

Uiteraard wensen wij alle (v)mbo leerlingen veel succes en dan met name de vmbo-talenten in de Tuinontwerp & aanleg wedstrijd!

Op zaterdag 15 februari werd al bekend dat Thijs Janssen en Guus Kanters van team Helicon uit Nijmegen de Skills Heroes finale wedstrijd hebben gewonnen voor Hovenier. Deze wedstrijden werden gehouden op de beurs Tuinidee  in de Brabanthallen te Den Bosch. Dit betekent dat zij Nederland zullen vertegenwoordigen tijdens de Euroskills wedstrijden in Graz, Oostenrijk later dit jaar. Wij feliciteren hen natuurlijk met deze prachtige prestatie!

We vinden het als TRI erg belangrijk om het (v)mbo te stimuleren. Goede vakmensen zijn hard nodig en een wezenlijk deel van de fundering waarop de samenleving is gebouwd, nu én in de toekomst. Wij hopen dan ook dat er voor deze studenten de lof en erkenning komt die ze verdienen.