Maak kennis met Tim!

Tim is een schoolvoorbeeld als het gaat om doorzettingsvermogen. Tijdens onze kennismaking 3 jaar geleden bij Tim aan de keukentafel wisten we niet zeker of hij kon deelnemen aan de opleiding omdat hij moeite had om zijn cijfers op te halen voor 1 bepaald vak. Nu zijn we 3 jaar verder en heeft hij niet alleen niveau 2 met succes afgerond, maar is hij ook al bezig om niveau 3 met succes te doorlopen!

 

Toen Tim zich bij ons aanmelde was hij een VMBO-stageloper bij Braber Groenvoorziening in Renesse. Logischerwijs werkte hij hier dan ook toen zijn contract bij TRI ingegaan was. Tim werkte veel in het onderhoud van de regionale vakantieparken en leerde heel veel van zijn collega Giel. Na een jaar heeft Tim aangegeven te willen kijken in de keuken van een ander  bedrijf. Uiteindelijk is dit Hovenier & Boomverzorger W.A. Boot in Kerkwerve geworden van Willian Boot. Hier hoopt hij dit jaar zijn niveau 3 diploma te kunnen behalen!

In deze winterperiode hopen we Tim voor de derde keer mee te kunnen laten doen aan de Wintercampus waarmee hij weer een aantal certificaten kan verdienen. Opgeteld heeft Tim dan maar liefst 10 verschillende cursussen kunnen volgen in de 3 jaar tijd bij TRI Groei in Groen. 

In de aankomende maanden zal Tim gaan beginnen aan zijn examenperiode.
We wensen hem heel veel succes!