Maak kennis met Kevin!

Kevin is 1 van onze nieuwe leerlingen in de regio Zuid-Holland. Hij werkt nu ongeveer een jaar in het groen en heeft in deze tijd gewerkt bij 2 verschillende groenbedrijven. Na een succesvol maar kort avontuur bij een particuliere hovenier heeft hij zijn plek momenteel gevonden bij BTL Realisatie Bruinisse. Hij werkt echter in de regio van Hellevoetsluis en is het meest te vinden op de begraafplaats aan de Stoofweg. Daar onderhoud hij samen met zijn praktijkbegeleider Fred al het groen dat hier te vinden is.

Toen Kevin begon bij BTL viel hij direct met de neus in de boter. Hij mocht meewerken aan een project bij het Quackstrand nabij Hellevoetsluis waar hij samen met zijn BTL-collega’s verantwoordelijk was voor de groeninrichting. In de toekomst wil Kevin aan meer van dit soort mooie projecten meewerken.

In een gesprek met BTL over Kevin werd hij niet alleen geprezen om zijn inzet en leergierigheid, maar ook vanwege zijn gastheerschap tegenover de bezoekers van de begraafplaats. Hij is vaak het eerste aanspreekpunten voor de bezoekers en hij helpt ze dan ook graag. Kevin vindt het mooi om de begraafplaats te mogen onderhouden omdat nabestaanden hier hun geliefden willen bezoeken. Dan helpt een mooie onderhouden groene omgeving om net nog dat beetje extra rust te vinden.

Kevin heeft het zeer naar zijn zin bij BTL, zeker ook vanwege de mogelijkheden die hij hier extra krijgt door TRI groei in groen. Tijdens de aankomende winter zal hij beginnen met een aantal cursussen die hem verder gaan helpen in het groen. En hij sprak zeer verheugd over de laptop die hij gratis heeft gekregen aan het begin van zijn opleiding. We hopen Kevin met succes verder te kunnen begeleiden naar een diploma in het groen, maar twijfelen eigenlijk niet aan de uitkomst.

Als hij zo doorgaat zal hem dit zeker lukken!