BOL stage hovenier
BOL stage hovenier

Volg je de opleiding BOL voor Hovenier en ben je op zoek naar een stage? Of denk je er over de opleiding BOL tot Hovenier te volgen? Wij helpen je graag op weg!

TRI groei in groen is een samenwerking van meerdere hoveniersbedrijven die als doel hebben om jongeren en zij-instromers te helpen aan een vakdiploma in het groen. Al veel leerlingen hebben via ons een leuke baan in het groen gekregen!

BOL Hovenier opleiding volgen

De BOL opleiding Hovenier kun je bij veel scholen in Nederland volgen. Kijk voor het volledige overzicht op de website van kiesmbo.nl.

De beroepsopleidende leerweg (BOL) is een dagopleiding, waarbij je de hele week naar school gaat. Tijdens de opleiding doe je praktijkervaring op tijdens jouw stage dagen bij een erkend leerbedrijf. Wist je dat er bij TRI meer dan 330 leerbedrijven zijn aangesloten? Daardoor hebben wij de connecties die jóu verder helpen!

De BOL-stage

Bij een BOL opleiding ga je vier dagen per week naar school. Je leert hierbij dus veel theorie die je tijdens de stagedag meteen kunt toepassen. Je doet veel ervaring op bij erkende hoveniersbedrijven en leert daar alle tips en tricks van ervaren hoveniers.

Hoe kun je een leuke stage vinden?

Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden bij TRI. Vervolgens nemen wij telefonisch contact met je op. We zijn benieuwd waar je woont, wat je interesses zijn en wat je wil leren. Vervolgens zoeken wij een leuk leerbedrijf bij jou in de buurt.

Krijg ik een stagevergoeding?

De stagevergoeding voor De Beroepsopleidende Leerweg (BOL) verschilt per stage en niveau.

Waarom TRI?

We hebben onze voordelen even op een rij gezet:

• Meer dan 330 leerbedrijven waardoor er altijd één bij jou in de buurt is. Daarnaast kun je ervaring opdoen bij meerdere bedrijven.

• Je hebt de mogelijkheid om tijdens je opleiding te wisselen van BOL naar BBL.

• We bieden persoonlijke begeleiding, je kunt altijd terugvallen op mensen die áchter je staan!

Volg je liever een BBL opleiding tot hovenier? Ook dat bieden we aan!

Meld je aan voor een leer/werktraject

  • JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • VACATURES

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.